Våre produkter

Agurk

Piccolo

Det hele startet i Stavanger der Wiig Gartneri startet dyrkingen av Piccolo i 2007. Gartneriet ble raskt klar over sortens fantastiske smak, men sorten hadde likevel store krav til dyrkning. Piccolo er en svært krevende tomatsort. Likevel satser Wiig Gartneri på dyrking av Piccolo.
Les mer »
Agurk

Cherrytomat / Cherry Sasseri

Cherrytomat er den lille, søte tomaten. Den finnes i mange spennende versjoner - både røde, oransje, gule, og nesten sorte. En fullmoden cherrytomat er søt, aromatisk og gir en herlig tomatsmak i munnen.
Les mer »
Agurk

Perletomat

Perletomaten er full av sødme og smak, og har masse godt kjøtt.
Perletomat er en søt og aromatisk tomat som har de fleste av de gode egenskapene til plommetomaten. 
Les mer »
Agurk

Stor plommetomat

Plommetomat er tomater som har form og utseende som en plomme. Den kan være rød og gul og finnes i mange forskjellige størrelser. Den kommer også som klasetomat. Smaken er god og fruktkjøttet er mye tykkere enn på vanlig tomat. Plommetomat egner seg derfor spesielt godt til gryteretter og sauser. Hermetiske tomater er laget av plommetomater.
Les mer »
Agurk

Vanlig tomat

Denne klassikeren er dyrket for maksimal avling, og smaken kommer litt i andre rekke. Men dette er et veldig rimelig tilbud som fungerer fint om du selv legger til litt sukker, salt og pepper. 
Agurk

Bifftomat

Bifftomaten er den største tomaten i tomatfamilien. Den er rund og god og litt flattrykt i formen. Én tomat kan faktisk veie opptil en hel kilo! Smaken er kraftig og den har et smakfullt fruktkjøtt. Bifftomaten har flere rom, og det aromatiske fruktkjøttet er fastere enn hos mange andre tomater.
Les mer »
Tomater mix

Tomater mix

Få litt fine farger i salaten med vår mix-tomat. Vi har rød, gul, oransje, svart og brun, og de søte små sortene er valgt med hensyn til smak og kvalitet. Flotte farger og saftig smak.
Agurk

Agurk

Agurk kan brukes til salat i mange varianter, kuttet i skiver eller terninger. Agurk brukes også som pålegg på smørbrød sammen med ost, tomat, kaviar etc. Til fiskeretter og pasta er agurk en velbrukt grønnsak.
Les mer »
Hjerteagurk

Hjerteagurk

Pynt opp i maten og overrask venner og familie med Hjerteagurk.
Hjerteagurk

Snackagurk

Snackagurk – enda søtere og mer smak
Snackagurken er agurkens svar på cherrytomaten – enda søtere og mer smaksrik enn storebroren. Den er kjempegod i salater og selvfølgelig perfekt til dipp. Cherrytomater og snackagurker i matboksen, selvfølgelig!
Agurk

Brokkoli

Brokkoli reduserer risikoen for betennelser, kreft i magen, prostakreft og andre kreftformer. I tillegg styrker brokkoli immunforsvaret og forebygger hjerte- og karsykdommer og alderrelaterte sykdommer som Parkisons og Alzheimer sykdom
Les mer »
Brokkolini

Brokkolini

Brokkolini spises aller best når den er kokt i et par minutter. Husk at hele stilken skal spises. Brokkolini kan også spises rå. Server brokkolini som grønnsak til middag av alle slag, i paier, omeletter og i salater.
Les mer »
Agurk

Sommerkål

En gourmetopplevelse!
Ikke bare er sommerkål/nykål fantastisk godt på smak, den har en rekke helsefremmende egenskaper du kanskje ikke var klar over. Blant annet kan kål forebygge brystkreft og hjerte- og karsykdommer viser nyere forskning.
Les mer »
Rødkål

Rødkål

Rødkål brukes på samme måte som hvitkål, rå og finskåret i alle typer salat, til supper og som tilbehør til middagsretter. Den kan kokes, smørdampes, stekes, syltes, wokes, fylles og brukes til stuing. Rødkål er dekorativ og setter fin farge i råkostsalat. Rødkål egner seg godt til å lage surkål, gjerne sammen med epler.
Les mer »
Hodekål

Hodekål

Hvitkål kan brukes rå, finskåret i salat eller i råkost. Den kan kokes, smørdampes, stekes, wokes, syltes, brukes til surkål, stuing eller supper.
Les mer »
Kålrot

Kålrot

Kålrot er en allsidig grønnsak som kan benyttes i mange forskjellige retter. Før bruk skrelles kålroten og deretter skjæres den opp i skiver eller terninger som kan kokes i gryteretter eller supper. Kokt kålrot i skiver kan serveres som grønnsak til middagsretter av både kjøtt og fisk.
Les mer »
Sellerirot

Sellerirot

Sellerirot er klassifisert som rotgrønnsak, men er egentlig en oppsvulma del av stilken som veks over bakken. I Norge har vi to typer, en «fersk» variant som blir solgt i bunt med blada på, og en som tåler lengre lagring som ofte er oppskåre og pakka i plast. Stilkene og blada på den «ferske» varianten er ganske lik stangselleri og kan brukes på same måte.
Les mer »
Coop-logo

Kjøp våre grønnsaker hos Coop-butikkene

Kjøp såplanter vi har dyrket frem

Vi jobber hele tiden med å prøve ut nye sorter og optimalisering av vekstforhold for å få best mulig kvalitet og smak.

Besøk vårt gartneriutsalg

Hos oss får du sommerblomster, grønnsaksplanter og krydderurter av høy kvalitet. Plantene dyrker vi fram selv på Wiig Gartneri – ekte kvalitet fra Jæren. 
til toppen